2018. március 18., vasárnap

Sorsolás


Véget ért a Zenésítsd meg Az Olimposz legyőzése trilógiát nyereményjáték. Köszönöm, hogy ilyen sokan játszottatok, külön öröm volt, hogy többen minden nap visszatértek, és köszönöm a sok zenét, amit hoztatok. Nem is szeretném, ha kárba veszne a fáradozásotok, úgyhogy lehet, hamarosan összeállítom az általatok linkelt számokból Az Olimposz legyőzése trilógia lejátszási listáját. :)



De most gondolom, mindenkit az érdekel, hogy ki nyerte meg A jövő harcosait, A feledés folyóját és A háború lelkét tartalmazó könyvcsomagot, úgyhogy nem is húzom tovább az időt. A győztes nem más, mint:



Annak, akit érdekel a nem túl izgalmas, de cserébe kellően rövid sorsolás, az itt megtekintheti:



A győztesünknek gratulálok, és arra kérem, hogy írjon nekem egy üzenetet az írói Facebook oldalamra, hogy megbeszélhessük a postázás részleteit.

Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki velem játszott, vagy akár csak egy kedvelés erejéig is részt vett a játékban.

Azok, akik most nem nyertek, de érdeklődnek a sorozat iránt, azok ingyen beleolvashatnak, vagy akár meg is rendelhetik a kiadó oldalán: https://konyvmolykepzo.hu/cimke/az-olimposz-legyozese?ap_id=bessenyei

Vagy most érdemes szétnézni az Alexandra webshopjában is, mert március 31-ig A jövő harcosai 32%-os kedvezménnyel kapható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése