2018. szeptember 1., szombat

Kezdd a sulit a jövő harcosaival! nyereményjáték sorsolása

Véget ért a Kezdd a sulit a jövő harcosaival nyereményjáték, amiben Az Olimposz legyőzése trilógiához kapcsolódó iskolakezdő tárgyakat nyerhettetek. Ezzel egy időre kicsit én is elszakadok a trilógiától, és a most következő hetek, hónapok az új Vörös pöttyös regényemről, Az első csók és egyéb démonok című történetről szólnak majd. Aki még nem hallott róla, az kattintson ide, hogy kiderítse miről van szó, vagy ide, ha el szeretné olvasni az első fejezetet.


De most térjünk vissza a játékhoz. Nagyon sokan játszottatok, nagyon sokan szerettétek volna megnyerni Az Olimposz legyőzése sulikezdős csomagot, és habár a játékban nem volt kötelező kedvelni az oldalamat vagy megosztani a bejegyzést, mégis nagyon sokan megtettétek, amit szívből köszönök mindenkinek. Többek között ez is közrejátszott abban, hogy az eredetileg meghirdetett négy csomag helyett végül ötöt sorsolok ki, felajánlva a saját készletemet is.
Így van, nekem két órarenden kívül nem marad semmim… :D

De nem húzom tovább az időt, jöjjön a sorsolás.
A sorsolásban azok vesznek részt, akik kedvelték a játék Facebook-bejegyzését, illetve válaszoltak a feltett kérdésre. A sorsolást egy alkalmazás végezte el helyettem, ezeknek a beállításoknak megfelelően. A sorsolást és győztesek nevét ebben a 40 másodperces videóban találjátok:



A győzteseknek gratulálok, és azt kérem, küldjenek üzenetet az írói Facebook oldalamra, hogy megbeszéljük a postázás részleteit.
Mindenki másnak köszönöm a játékot, örülök, hogy itt voltatok. :) Ha tetszettek a nyeremények, szívesen veszem, ha itt, vagy az eredményhirdetés Facebook bejegyzése alatt megírjátok, hogy melyik volt a kedvencetek, melyiket látnátok szívesen egy későbbi nyereményjátékban is. Vagy ha új ötletek van, azt is szívesen veszem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése