2015. október 24., szombat

És akkor ez itt egy blog lesz…Tényleg egy blog lesz. Az apropója, hogy hamarosan megjelenik az első regényem, és akkor már miért ne legyen egy olyan hely is, ahol nagyobb lélegzetvételű írásokat, beszámolókat, részleteket (mindjárt jön is egy) oszthatok meg.

Amit érdemes tudni rólam, hogy régen íróként csak szépirodalomban gondolkodtam, aztán rájöttem, hogy sokkal jobban érzem magam a fantasy, különösen az urban fantasy világában. A Száz év magány számomra a mindenek felett álló regény, és egy időben annyira rákattantam Hrabalra, hogy több oldalas mondatokat írtam (ez kicsit hiányzik is). Hat éves korom óta olvasok képregényeket (szóval nem filmdömping hatására kapott el a szuperhős gépszíj). Az Aranymosás regénypályázatának köszönhetem, hogy most itt vagyok, és soha nem hagyok ki egyetlen Juventus meccset sem, ha mégis, akkor ott valami komolynak kell történnie, mondjuk a hőseimhez hasonlóan épp a világot mentem meg.

Hogy a blog merre és hogyan fog haladni, azt még nem tudom, biztosra csak annyit ígérhetek, hogy az indokoltnál jóval gyakrabban kezdek majd kötőszóval mondatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése