2017. január 5., csütörtök

Egy ókori halálistennő modern napjai


Pár héttel korábban készült néhány különálló mini képregény Az Olimposz legyőzése című regénysorozatom főszereplőivel. Ezeket a facebook oldalamon már megosztottam, de a biztonság kedvéért most egy közös bejegyzésbe összegyűjtöttem az eddig megjelent négy képregényt, hogyha valaki lemaradt volna valamelyikről, könnyen megtalálja.
A Kéer és a cukiság
Akit érdekel, hogy pontosan miről van szó, az itt bővebben olvashat róla, de nagyon gyorsan összefoglalva: Az Olimposz legyőzése című regénysorozatom egyik legkedveltebb karaktere az ógörög halálistennő, a vérszomjas, ám kissé már megszelídült Kéer. Ő a történet során többször is eljut a mi időnkbe, és rácsodálkozik a korszakunkra. És hogy mi történhet egy ókori halálistennővel napjainkban, néhány halandó fiatal, vagyis a többi főszereplő társaságában? Ezekre próbál alternatív válaszokat találni ez a néhány képregény.
Kattintva a kisebb képet is jól olvashatjátok. :) A képregények készítője természetesen még mindig a NergalArt, vagyis Nagy Gergely.

A Kéer és a hőség

A Kéer és a Pokemon Go

A Kéer és a karácsony

És bónuszként hozzácsapom a bejegyzéshez A feledés folyójához készült képregényoldalt is. Ez a korábbiakkal ellentétben nem alternatív humoros történet, hanem egy képregényes részlet az eredeti regényből.

A feledés folyója részlet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése